Katalog
Nedladdning
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Om oss

Historia

Det hela började med en 2 år gammal flicka som hade hudklåda. Sandra var en av miljoner barn som led av eksem och hudallergi.

"Green People startade som ett resultat av att försöka hitta en effektiv behandling till min dotter Sandra. Genom att använda en rensande tonic "Hawthorn & Artichoke Formula" från en internationell naturläkare tillsammans med ett intag av  Omega 3 och 6 essentiella fettsyror och eliminering av kemiskt baserade rengörings- och hudvårdsprodukter i vårt hem, blev Sandra kvitt sin allergi.

"Jag insåg då att vi är alla barn av den kemiska tidsåldern och att de av människan skapade kemiska substanserna tillsammans med ändrade kostvanor påverkar oss alla."

"Med en bakgrund som sjuksköterska, kunskap om naturmedicin och med mer än 11 års erfarenhet  från den farmaceutiska industrin, bestämde jag mig för att göra något."

Intensiv produktutveckling startades i december 1995 till april 1997. Green People lanserade sin första ekologiska hälso- och hudvårdserie i England i augusti 1997.

Kontinuerlig produktutveckling har resulterat i Green Peoples nuvarande produktsortiment av mer än 100 produkter. Som ett resultat av den intensiva produktutvecklingen producerar vi produkter inriktade på speciella behov.

"Tillsammans kan vi hjälpa dig och din familj att leva en ekologisk tillvarelse."

Charlotte Vøhtz
Green People gründer

 

 

Vision

Vår vision är att främja en ekologisk livsstil och erbjuda ekologiska produkter av hög kvalitet.

Att stödja välgörenhet inom ramen för sundhet och miljö.

Vårt mål är att kontinuerligt utvidga vårt sortiment med nya certifierade ekologiska produkter.

 

Etik

Green People erbjuder produkter som är naturliga, certiferat ekologiska och effektiva.

Vi kompromissar inte med kvaliteten på våra produkter.

Inga av våra produkter är testade på djur, vi använder inga animaliska ingredienser och våra produkter kan tryggt användas av vegetarianer.

Vi stödjer välgörenhet inom ramen för hälsa och miljö och varje år ger vi 10% av vår nettoförtjänst till välgörande ändamål.

"The Green People team" är en grupp dedikerade människor som arbetar tillsammans för en sundare och mindre förorenad värld.