Katalog
Nedladdning
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Hur bra är din deodorant?

Visste du att de flesta deodoranter innehåller en blandning av syntetiska ämnen som kan vara häsloskadliga?

Green Peoples naturliga deodoranter är gjorda av 84% certifierade ekologiska ingredienser och är utan alkohol, portäppande aluminium, parabener och andra skadliga ämnen. Att använda en ekologisk deodorant kommer inte att hindra dig från att svettas men tillsammans med en god hygien kommer den att förhindra obehaglig doft utan att utsätta dig för syntetiska ämnen och utan att undertrycka kroppens vitala funktioner.

Green People använder bara de renaste, naturliga och ekologiska ingredienserna i våra deodoranter. Dessa mycket effektiva deodoranter är det perfekta sättet att hålla sig fräsch hela dagen.

Green Peoples utbud av naturliga deodoranter är utan portäppande aluminium, parabener, ftalater, etylalkohol och syntetiska ingredienser.

Deodoranter utan portäppande aluminium:

Det finns två anledningar till oro när aluminiumsalter används i deodoranter:

• Aluminium klorid och aluminium klorhydrat eller andra liknande ämnen: dessa salter gör att den naturliga svettfunktionen stoppas genom att blockera och täppa till porerna.
• Aluminium kan absorberas genom huden och in i blodet och som kan ha en giftig effekt på kroppen. 

Green People påstår inte att deodoranterna är helt fria från aluminium MEN att de är helt fria från portäppande, skadlig aluminium vilket är det som dem flesta konsumenter oroar sig för.

Green Peroples deodoranter innehåller alun, som är en naturlig jordmineral och innehåller en liten del aluminium som en del av sin molekyl. MEN detta aluminiumet kan inte blockera porerna och därmed hindra svett. I tillägg är alunmolekylen för stor för att kunna penetrera huden så det kan omöjligt nå blodomloppet utan stannar istället på hudens yta och hindrar reproduktion av nya bakterier som orsakar svettlukt.

Läs mer om våra deodoranter här.