Katalog
Nedladdning
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Ekologiska babyprodukter

Rena ekologiska babyprodukter till ditt barn

Precis som Organic Babies-serien har blivit lovordad av mammor och barn som använder den, har den också blivit rekommenderad med officiella hedersbetygelser. Produkter som Lavender Baby Wash - en extra mild baby schampo och Soothe & Calm Baby Balm - baby zinksalva, blev år 2007 tilldelad TIPS-priset genom forskning som utfördes av skribenten och barnmorskan Sharon Trotter. Totalt har Green Peoples Organic Babies-serie fått inte mindre än 7 priser!

Green Peoples naturliga, ekologiska babyprodukter erbjuder en komplett serie av naturliga, miljövänliga alternativ till ditt barn. Serien är utvecklad speciellt med tanke på småbarns ömtåliga hud och vi använder endast de renaste, ekologiska och vårdande ingredienserna. Den naturliga och miljömedvetna babyserien erbjuder hudvårdsprodukter som också är anpassade till större barn och vuxna som har känslig hud med tendenser till eksem eller psoriasis.

Alla våra naturliga, ekologiska babyprodukter är helt fria fri från lanolin, parabener, petrokemikalier, alkohol, natrium lauryl sulfater (SLS), natrium lauryl etersulfater (SLES), GMO’er, PABA, PEG’er, DEA, TEA, ftalater, propylenglykol och konstiga parfymer som man i dag kan hitta i många andra hygienprodukter till bebisar och småbarn. Våra produkter är inte testade på djur, de är utan animaliska ingredienser och anpassade till vegetarianer.

Välj från vår Organic Babies-serie:

Naturliga hudvårdsprodukter till "ekologiska" bebisar

Alla människor vill göra det allra bästa de kan för sina barn. Hos Green People är vi stolta över att vi har hjälpt många gröna föräldrar att hitta de perfekta och miljövänliga hudvårdsprodukterna till sina ’ekologiska’ bebisar.

Våra ekologiska babyprodukter är gjorda av rena, ekologiska ingredienser med verkningsfulla naturliga egenskaper som håller din bebis hud mjuk och frisk. Vi använder växtoljor, extrakter och essenser från växter som aloe vera, ringblommor, lavendel och kamomill för att skapa milda och effektiva ekologiska schampo, krämer, badtvålar och salvor till din bebis.

Precis som våra naturliga babyhudvårdsprodukter är idealiska för att behålla huden frisk kan de också användas för att lindra vanliga hudbekymmer som blöjutslag, "röd stjärt" och eksem. Se återkopplingarna vi fått från några glada föräldrar som använder våra ekologiska produkter till sina barn.

Våra ’Organic Babies’ hudvårdsprodukter är annorlunda jämfört med många av de produkter som finns på marknaden idag. Vi garanterar äkta, naturliga och ekologiska produkter som till och med är certifierade. Många av de krämer du hittar i butikerna och i populära barnbutiker innehåller parabener, petrokemikalier, propylenglykol och syntetiska parfymer. De kan innehålla upp till 200 kemiska komponenter. Dessa kan, liksom många andra syntetiska kemikalier som finns i vår omgivning, orsaka hudirritationer och eksem hos bebisar med ömtålig hud.

Lugnande naturliga babykrämer för lindring av hudirritationer
Hudbekymmer som eksem, blöjutslag, "röd stjärt" och allergier är dessvärre alltför utbrett bland bebisar. Vår miljövänliga Baby Salva, som är 96 % ekologisk består av lindrande vegetabiliska oljor, lavendel och hampa. Babysalvan lindrar kliande, öm hud och är dessutom vattenavvisande och skyddar ditt barns hud mot fukt som kan orsaka blöjutslag och irritation.

Vår Soothe and Calm Baby Balm, som vann det engelska TIPS-priset  ’Bästa babykräm’, baby zink salva år 2007-2008, är en lindrande och naturlig kräm för vård av mycket irriterad hud. Den lindrande blandningen av hampa, kamomill, ringblommor och zink helar snabbt din bebis känsliga och inflammerade hud samtidigt som det mineraliska innehållet hjälper till att lindra smärtan. 

Milda babykrämer och babymassagekrämer till din "ekologiska" baby

Ett ökande antal mammor vill undvika krämer som är fyllda av kemikalier och väljer istället naturliga hudvårdsprodukter. Mum & Baby Moisturiser och vår No Scent Baby Lotion är båda certifierat ekologiska och idealiska för babymassage och som fuktighetskräm för dagligt bruk.

No Scent Baby Lotion är extra mild, neutral och parfymfri och på sätt speciellt anpassad till bebisar som är utsatta för eksem och allergier. En kräm som är så mild att den också lämpar sig för att rengöra små rumpors känsliga hud.

Naturliga tvålar och ekologiska schampo för att hålla din babys hud mjuk och sund

Organic Baby Wash finns med två härliga dofter; lavendel och kamomill. En kombination av naturlig tvål och babyschampo ger ett allsidigt skydd för det lilla barnets hud när det är dags för bad. Olivolja och aloe vera hjälper till att undvika irritation för känslig hud, medans majs- och kokosnötextrakt milt rengör hud och hårbotten.

Naturliga, ekologiska solkrämer för att skydda småbarns hud mot hälsoskadliga strålar

Små bebisar skall inte vistas alls i solen och även om de är över 6 månader bör de inte utsättas för direkt solljus, men du kan försäkra dig mot solen skadliga strålar med Green Peoples ekologiska solkräm för barn.

Vår Children’s Sun Lotion (SPF) Faktor 25 har ett bredspektrat UVA och UVB-skydd och är vattenavvisande. Denna naturliga solkräm fås som antingen No Scent Children’s Sun Lotion SPF 25 eller med en svagt helande lavendeldoft Children’s Sun Lotion SPF 25 - Lavendel, och den kan användas till småbarn från 6 månader och uppåt.

Ekologiska mamma-barn presentaskar

Om du är på jakt efter en liten sak som verkligen kommer att vara till nytta för en nybliven mamma, varför inte ge henne Green Peoples Baby Care Gift Pack? Utformad som en praktisk ask i resestorlek, med 4 härliga ekologiska hudvårdsprodukter, är det den perfekta presenten till en mamma.

Helt fri från parabener, konstiga parfymer och andra onödiga syntetiska kemikalier är Mum & Baby Moisturiser, Baby Salve och lavendel- eller kamomill doftande Baby Wash det perfekta valet för den unga ekologiska familjen.

Pröva den naturliga och ekologiska certifierade babyvårdsserien från Green People

Hos Green People är vi dedikerade att utveckla naturliga och ekologiskt certifierad naturkosmetik och hud- och hårvårdsprodukter till hela familjen. Våra förpackningar är återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara. Vi jobbar för att miljöbelastningen från framställningen och distributionen av våra produkter hålls på ett minimum.

Vi stödjer välgörenhet inom hälsa och miljö - varje år donerar vi 10% av vår nettoförtjänst till välgörenhet.