Katalog
Nedladdning
 
Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo

Aloe Vera Shampoo

”Har nu använt Green Peoples hårvårdsprodukter i snart 6 månader och min frisör berömde mitt blanka, sunda hår. Jag tog det som en stor komplimang till oss båda!” EH, Grasmere, UK

Se Aloe Vera Shampoo

Aloe Vera Conditioner

"Först och främst måste jag berömma er för era produkter. Vi sprider det goda budskapet, det är förbluffande hur många människor som är ovetandes om mängden kemikalier som finns i skönhetsprodukter! Min två år gamla dotter och jag är särskilt begeistrade över Green Peoples Aloe Vera Conditioner. Hon har härligt krulligt hår men varje morgon är det tovigt! En snabb kam genom håret med lite balsam är lösningen utan tårar."
E. F. via e-mail, UK

Se Aloe Vera Conditioner

Aloe Vera Shower Bath

"Jag var tidigare ovetandes om faran med kemikalier i personliga hygienprodukter. Nu köper jag allt så kemikaliefritt som möjligt. Jag var i början lite tveksam över priset men upptäckte snabbt att produkterna är fenomenala. Jag har i många år haft oren hy på ryggen och detta problem har helt försvunnit efter att jag börjat använda Green People Aloe Vera Shower Bath. Och som ni säger; lite räcker långt. Jag är totalt fast i era produkter och rekommenderar dem till alla jag känner. Fortsätt med det goda arbetet." 
H.G, UK

Se Aloe Vera Shower Bath

Aloe Vera Hand/Body Lotion

"Den trängde direkt in i huden utan att lämna efter sig någon överflödig kräm. Efter att ha prövat ett antal ekologiska krämer och naturliga bodybutters (jag har använt ekologisk eller bara naturliga produkter i snart 5 år), är detta den enda krämen som helt absorberas med en gång och resultatet kom direkt. Händerna känns som silke och är otroligt mjuka efter att bara använt den en gång. Jag är mållös av detta resultat. I tillägg luktar den helt gudomligt; en blandning av engelsk ros och en aning citron - den är strålande."
J.M. via epost

Aloe Vera Styling Gel

"Jag skriver bara för att säga tusen tack för era underbara produkter. Särskilt Green People Styling Gel och Help at Hand handkräm. Jag har lidit av seborré dermatit i hårbotten sedan en tid och har nu insett att det nog är p.g.a. att jag tidigare använt kemiska stylingprodukter.
Er Styling Gel är super och lämnar inga skadeliga kemiska rester i håret och handkrämen gör mina händer mjuka. Båda produkterna doftar till och med vidunderligt gott! Så igen, stort tack för era produkter - jag kommer garanterat beställa mer av era varor och rekommenderar Green People till mina vänner."
G. W. via e-mail, UK

"Jag är verkligen imponerad av er Styling Gel! Jag har provat många andra produkter, både billigare och dyrare än detta och bara blivit besviken på dessa. Jag älskar hur det gör mitt hår blankt och friskt, men också hur det håller lockarna på plats. Andra produkter som jag använt slutar ofta med matt och klibbigt hår. Jag kan verkligen rekommendera Aloe Vera Styling Gel!"

Se Aloe Vera Styling Gel 

Aloe Vera Roll-on Deodorant  

"Jag har aldrig använt en roll-on deodorant innan, men jag är så glad att jag provat denna! Det är den bästa deodoranten jag någonsin använt och den håller mig fräsch hela dagen. Mina armhålor är mycket mjuka och jag vet att jag undviker starka och skadliga kemikalier!"

Se Aloe Vera Roll-on Deodorant  

Eye Gel - Day Time

”Även om ögongelén kommer i en liten 10ml tub håller den i mirakulöst lång tid. Den stramar upp, skyddar och kyler helt fantastiskt!” J. E., Lancashire

Se  Eye Gel - Day Time

Itch Away Shampo

"Det hela började med att mitt schampo var slut och därför snodde jag mannens itch away, och efer det har jag fortsatt använda hans schampo för min tidigare så röda och torra hårbotten mår nu mycket bättre!" Johanna Lindgren

 Se Itch Away Shampo

Revitalising Face & Neck Serum

"Lavendeln gör att denna produkt är mycket avslappnande. I vinterväder behöver min hud lite extra fuktighet, så jag använder Revitalising Serum och huden känns nu helt perfekt. Min hud känns näringsberikad och tonad. Endast en liten mängd räcker mycket långt!"
HC, Leicestershire

Se Revitalising Face & Neck Serum

Fruit Scrub, Vita Min Mask

"Jeg elsker deres fantastiske produkter - de er så rene og i tillegg helt økologiske og naturlige. Jeg er særlig tilhenger av Fruit Scrub og Vita Min Mask som jeg fast bruker som en del av min naturlige hudpleie rutine." 

Se Fruit Scrub eller Vita Min Mask

Skin Face Guard Defense SPF15

"En fuktighetskräm som inte är fet. Innehåller SPF utan kemikalier och irriterar inte min känsliga hud. Betyg: 10 av 10!"

Se Skin Face Guard Defense SPF15

Rosemary Shampoo

 "I många år har jag lidit av obehaglig irritation och känslig hårbotten. Jag fick Betnovat från min läkare, men även om det lugnade och verkade kylande så avhjälptes inte problemet. Jag köpte nyligen Green People Rosemary Shampoo och Rosemary Conditioner och problemet är nu borta! Hurra."
L.H via e-mail

Se Rosemary Shampoo

Rosemary Conditioner

"Green People Rosemary Conditioner är unik, jag använder balsamen efter hårtvätt när mitt hår är halvtorrt - mitt våldsamt krusiga hår förvandlades till de finaste lockar!" H. S. London, UK 

Se Rosemary Conditioner

Baby Salve

"Min dotter Lauren är 5 år och plågas av eksem. Vi har prövat  alla slags fuktighetskrämer och steroidkrämer på recept. Jag började leta på nätet och hittade Green People. Jag skickade ett mail och blev rekommenderad BABY SALVE! Jag hade inget att förlora så jag beställde varan och resultatet var fantastiskt. Efter bara ett par dagar märkte jag en förbättring och nu är min dotters ben bokstavligt talat utan eksem. Nästan för bra för att vara sant. Jag använder också er Baby Wash - nu kan hon ha bubblor i badkaret! "
C. M. via Email

Se Soothe & Calm Baby Balm 

Baby Lotion - Lavender

"Mum & Baby Moisturiser är underbar och den enda problemet var att jag använde den på min vuxna kropp och för att massera Emma så den tog slut allt för fort. Den är inte kladdig, absorberas lätt (så bebisens hud känns inte kladdig efter massage), luktar härligt och gjorde så att vi både ville sova efter att vi använt den. En jättefin present till nyblivna mödrar.”
Rebecca McNally, UK  

Se Baby Lotion - Lavender

Chamomille Baby Wash & Shampoo 

"Jag älskar den här produkten. Jag har använt den sedan min bebis första bad och fortsätter trots att han är 16 månader gammal. Vi tvättar håret och kroppen dagligen med denna produkt, och en liten mängd räcker långt - en flaska varar ca 6 månader trots daglig användning. Används med gott samvete eftersom den inte innehåller några starka kemikalier och min lilla pojke har aldrig lidit av någon hudsjukdom. Folk har alltid kommenterat hur gott  hans hår doftar när de ger honom en kram."  Katie Ackers, mor till George 

 Se Chamomile Baby Wash & Shampoo 

Lavender Baby wash and shower

"Jag är så glad för denna produkt som både är shampo och universaltvål för min fyra månader gamla baby med känslig hud. Dessa produkter är mycket koncentrerade så man behöver inte använda så mycket. Jag tyckte speciellt mycket om denna produkt så jag har redan köpt flera stycken och kommer att använda dem."
Anne Coates, Parenting without tears, UK 

Se Lavender Baby Wash & Shampo

Childrens bath and shower

"Underbar, god och lätt doft som ger fina bubblor och har en imponerende lista av rena ingredienser som har blivit certifierade. Toby brukade ha extremt känslig hud som bebis och jag erkänner att jag undvikt tvålskum på grund av det. Nu när han har prövat bubblorna finns det ingen väg tillbaka. Han har inte reagerat på produkten och badkaret är inte halkigt eller glatt efter användning. Jag tycker verkligen om sammansättningen av produkten - att man kommer långt med en liten mängd av produkten, 200ml utgör det samma som 600-800ml av vanliga duschtvål”.
Anne Coates, UK 

Se Childrens Bath and Shower - Lavender

 

Childrens Shampoo - Lavender

 

"Efter bara en tvätt, inga löss i sikte! Jag kunde inte tro det, jag såg små löss innan håret tvättades , jag kammade igenom håret medan shampot fortfarande fanns i håret. Det doftar och skummar härligt  och min dotters hår är skinande rent.. Tack för en fantastisk produkt!"     

Se Childrens Shamopp Lavender

Childrens Conditioner-  Lavender

"Jag måste bara säga att Green People conditioner är det bästa jag någonsin har använt till min dotters hår. Normalt är hårtvätt en förfärlig upplevelse på morgonen med gråt och skrik men dagen efter att vi använde Green People sa min dotter "Mamma, det är inga tovor – vad var det nya du använde? Använd det alltid!"   Jag kommer att rekommendera detta till alla mammor jag känner."
L.F. via email, UK. 

Se Childrens Condtioner - Lavender

Lavender Children's Sun Lotion SPF 25

”Jag tycker väldigt mycket om att produkten kommer i en tub, den är enkel att använda och det lilla hålet ger en passande mängd åt gången. Och vilken doft!  Barnen tyckte om när vi smörjde på krämen, den absorberades med detsamma. Det är valuta för pengarna och ger ett tillräckligt högt UV-skydd till barnens ömtåliga hud. Helt klart vår favorit bland de produkter vi har prövat!” 

Se Childrens SPF 25 sun lotion

No Scent Children's Sun Lotion SPF 25 

"Mina barn har aldrig blivit särskilt solbrända men lider av torr och känslig hud. Efter att ha använt er solkräm och after-sun kräm har jag konstaterat att efter 3 veckor i solen och i simbassängen var det inget tecken på torrhet eller ömhet. Jag har använt era solprodukter i 2 år och skulle inte ens drömma om att byta till ett annat märke. " R.H. via email 

Se No Scent Children's Sun Lotion SPF 25

Childrens Top to Toe Lotion

"Jag har två unga söner. Vi har använt många receptbelagda steroidkrämer med olika styrka. Vi har en mycket effektiv kräm och efter några få påsmörjningar har eksemet lugnat sig men så snart vi slutar med krämen så blossar eksemet upp igen. Det var en natt jag höll på att förlora förståndet som jag tänkte att nu vet jag verkligen inte vad jag ska ta mig till. Jag satt och sökte på internet och snubblade över Green People.  ”Topp till tå” kräm för barn verkade fylla alla mina kriterier för vad en fuktighetskräm ska innehålla så jag beställde den. Det är mitt bästa köp någonsin! Jag har smörjt på denna kräm på mina söner varje dag den senaste veckan och eksemen är borta! Inga steroider överhuvudtaget – bara ”Topp till tå” kräm och huden är så mjuk. Tusen och åter tusen tack! "
K.H, Horsham

Se Children Top to Toe Lotion

Mandarin Toothpaste

"Hela familjen älskar era produkter. Min pojke älskar faktiskt att få tänderna borstade med Mandarin Toothpaste."
P.H. Leatherhead, UK 

Se Childrens Toothpaste - Mandarin

Mint Toothpaste

"Jag hade munsår för 8 veckor sedan, 37 stycken vid ett tillfälle, men inom tre dagar med den SLS-fria tandkrämen var munnen tilbaka till det normala. " Via e-mail, UK

"Har använt denna i över 2 månader och älskar den. Munnen känns  väldigt ren och jag vet att den inte innehåller några dåliga kemikalier. Jag kan definitivt rekommendera denna tandkräm."  Via e-mail, UK

Se Mint Toothpaste 

Deodorant

"Jag har lust att berätta för alla om Green Peoples deodorant - produkten jag föredrar framför allt.
För två år sedan blev jag opererad för bröstcancer med efterföljande kemoterapi. Efter detta kunde jag inte använda min vanlige deodorant som innehåller skadliga ingredienser som möjligen också är cancerframkallande!
Jag tillbringade en hel sommar där det kändes olustigt att arbeta tätt samman med andra männsikor eftersom det kändes som jag hade problem med min kroppslukt även om mina vänner försäkrade mig det motsatta.
Så upptäckte jag tursamt nog Green Peoples fantastiska produkter och blev full av självtillit - speciellt när jag började använda er effektiva roll-on deodorant."
R. Colley

Roll on Rosemary Deodorant

"Jag använder Green People Rosemary Deo Roll On före min väns 40-års födelsedagsfest och dansade i mer än 4 timmar. Jag var ytterst förvånad - jag luktade fortfarande rosmarin och lavendel när kvällen var över!
Lucy Atkins, Journalist, The Telegraph, UK C024

Se Rosemary Deodorant

Roll on Aloe Vera Deodorant

Era Green People deodoranter är fantastiska, jag är fitnessinstruktör och tränar och svettas därför kraftig dagen igenom. Era roll-on deodoranter är superbra! Jag svettas naturligtvis men är helt fri från generande svettlukt."

Ms L. via e-mail, UK C032

Se Aloe Vera Deodorant eller Organic Base Deodorant

Foaming Baby Cleanser

Er Foaming Baby Cleanser är en produkt varje förälder bör ha. Den är verkligen användbar till rengöring av babyleksaker, barnstolar, rumpor och inte minst barnens händer. Vi vill inte vara utan dem." V.P. Wadhurst

Se Baby Foaming Cleanser - Chamomile

Foaming Face Wash

"Green People har verkligen överträffat sig själva med denna produkt. Så fantastisk att jag vill ta den med mig till en öde ö. Tusen, tusen tack."
Rosmarin, via email

Se Foaming Face Wash

Foaming Hand Sanitizer

"Innan vi åkte på campingtur runt i Italien köpte jag ett par av Green Peoples Foaming Hand Sanitizers. Det var en succé – lätt att använda och höll oss bakteriefria även under svåra hygieniska förhållanden. Jag har nu alltid er produkt med mig. Jag har sen köpt Hand Sanitizer till min mamma som hon flitigt använder när hon är på träningscentrat."
Esther via e-mail, UK

Se Foaming Hand Sanitizer 

Fruitful Nights

"Jag skrev till er för en tid sedan om nattkrämen Fruitful Nights och hur fantastisk produkten är. Min pojkvän klagade över att mina andra krämer var för kladdiga för mitt ansikte. Fruitful Nights tränger snabbt in i huden och dessutom luktar jag gott om natten... Jag har inte längre kvar pojkvännen men min kärlek till Fruitful Nights blir bara starkare! Tack för en suverän produkt."  
A. Self

Se ´Fruitful Nights`

Gentle Tone 

"Jag har länge lidit av oren hud (akne) och utslag och har precis börjat använda Gentle Cleanse, Gentle Tone och 24 timmars ansiktskräm. På bara ett par dagar har huden blivit mjuk och smidig och så doftar produkterna så gott att även min man kom med en positiv kommentar. Stort tack!"
S. Cherrison

Se `Gentle Tone`

Gentle Cleanse

"Denna ansiktsrengöring är enastående. Den tar bort sminket utan problem och den är så mild att du till och med kan använda den på ögonen för att få bort maskaran. Den gör huden mjuk och matt och den passar verkligen alla hudtyper." NewConsumer.com

Se `Gentle Cleanse` 

No Scent SPF 25 Sun Lotion

"Jag har använt er No Scent SPF 25 Sun Lotion i ca 2 månader. Jag använder den i ansiktet varje dag för att jag inte kan hitta en ekologisk ansiktskräm med en motsvarande hög solfaktor. Den är otroligt lätt att smörja in och gör inte huden helt vit och håller dessutom min hud mjuk utan att vara fet. Den skyddar jättebra mot UV-strålar och sol när jag befinner mig på ställen där det är väldigt varmt som i Afrika!" M., Sydafrika. 

Se  No Scent SPF 25 Sun Lotion

Organic Base - No Scent Deodorant

"Jag är helt tagen av No Scent deodorant. För en tid sedan hade jag problem med anti-perspiranter/deodoranter - fick smärtande utslag under armarna och fick rådet att hitta en aluminium-fri deodorant. Jag hittade era fantastiske produkter och alla mina problem är som bortblåsta." A. B. Gloucester

Se Organic Base - No Scent Deodorant

Organic Base - No Scent Hand & Body Lotion

”Jag måste berätta att Organic Base Hand & Body Lotion är den bästa krämen jag någonsin har använt. Absolut min favorit, jag är helt tokig efter produkten.” CB, Kent 

Se Organic Base - No Scent Hand & Body Lotion

Organic Base - No Scent 24 Hour Cream

”Jag har lidit av hudproblem hela livet och mycket eksem. Som barn fick jag till och med en rad allergier, som jag fortfarande har. Jag chansade och köpte era Organic Base No Scent 24 Hour Cream. För första gången i mitt liv har jag hittat en fuktighetskräm jag kan banvända utan problem och min hud älskar den.” S. R. Bristol 

Se Organic Base - No Scent 24 Hour Cream

Organic Base - No Scent Cleanser

”Jag vill bara säga hur fantastiskt er ekologiska rengöringskräm och sminkborttagning är. Jag har haft rosacea i många år och att hitta en sminkborttagning som inte innehåller syntetiska kemikalier och parfym är nästintill omöjligt. Jag blev oerhört glad över att hitta Organic Base No Scent Cleanser som verkligen är otroligt mild men också mycket effektiv till att få bort maskaran! Tack."
B. B. Stockport 

Se Organic Base - No Scent Cleanser

Organic Base - No Scent Shampo

”Jag är en stor fan av er No Scent serie utan doft. Jeg har äntligen hittat produkter som min hud kan tåla och så är de ekologiska och inte testade på djur! Sist jag klippte mig gav frisören mig komplimanger för mitt hår och nu använder hon också era produkter! Tack för att ni har introducerat ett så stort urval av hud- och hårvårdsprodukter utan parfym.” C.E. via email 

"Ett väldigt bra naturligt shampo som gör mitt hår mjukt och rent (hårbotten känns välbalanserad och inte fet eller flagande ett par timmar senare (tvättar mitt hår dagligen). Eftersom jag är glutenallergiker känns det bra att ha hittat ett shampo utan gluten"! Richard, Buckinghamshire 

Se Organic Base - No Scent Shampo

Intensiv Repair Shampoo & Balsam

"Jag har nyligen upptäckt Green Peoples ”Intensive Repair Shampoo” och balsam och dem är perfekta för mitt hår! Jag färgar håret var 3:e vecka på grund av de fruktade grå håren som skiner igenom och så fönar jag det ofta.  Mitt hår är också tjockt, krulligt och ohanterbart. Dem flesta schampo och balsam fixar inte problemet men Green Peoples produkter gör håret mjukt och nästan helt slätt, särskilt när jag låter balsamet sitta i länge. Dessutom håller hårfärgen sig längre än normalt! Bästa häslningar,  T.J. Warden"

"Jag skriver för att berätta att Green People Moisturising Shampoo och Intensive Repair Conditioner, som ni rekommenderade till mitt mycket tjocka, krusiga och torra hår. Dem är de första naturliga hårvårdsprodukterna jag med framgång har kunnat använda. Nu kan jag faktisk få en kam genom håret! Jag är otrolig glad för era varor – superkvalitet också utan kemiska giftämnen!"
D.R. Ibiza, Spanien

”Idealisk till alla dem som har färgat och behandlat hår. Green People Intensive Repair Shampoo är skonsam och bevarar hårets färg och den matchande balsamen doftar otroligt gott. Jag har tidigare varit tvungen att färga håret var fjärde vecka men efter att jag började använda era produkter kan det gå sju veckor emellan - en väsentlig besparing på frisörsutgifterna! Besparingen tänker jag använda på era sköna produkter istället. "
C. B. Sheffield, UK

Se Intensiv Repair Shampoo eller Intensive Repair Conditioner

Moisturising Shampoo

”Från första gången jag använde Green People Moisturising Shampoo var jag positivt överraskad över hur lätt det var att reda ut mitt hår. Jag behöver inte använda balsam varje gång jag tvättar håret och mitt hår  är glansigt och mjukt och jag har inte sett så bra ut på över 20 år.”
L. R. via e-mail

"Jag är bara tvungen att nämna hur vidunderligt bra eran MOISTURISING SHAMPOO är. Jag har (jag borde säga "hade") mycket torrt och tovigt hår men det har blivit mjukt, glansigt och mycket lätt att få ordning på. Ert schampo är fantastiskt! 
P.L.J. Swansea

Se Moisturising Shampoo

Moisturising Shower Bath

”Jag vill gärna säga tack! Jag har velat skriva till er de senaste veckorna. Jag är så glad för alla Green People produkter jag har köpt. Speciellt glad är jag för Moisturising Shampoo och Moisturising Shower Bath.”
L. R. via e-mail, UK

Se Moisturising Shower Bath

Organic Base Liquid Soap

Kära Charlotte Vøhtz,
 
Den produkt jag föredrar är No Scent Liquid Soap eftersom den håller mina händer i gott skick. Tidigare brukade jag ha sprickor i händerna, som blödde och dessa symptom är nu helt borta. Stort tack för denna produkt.
 
Fru Joan Atkinson West Midlands
 
P.s. Jag är så glad för alla produkter jag beställer från dig.

Se ´Organic Base Liquid Soap´

Oy Serien!

"Jag vill bara säga att produkterna är helt fantastiska!

Jag har alltid haft oren hud men så köpte jag  oy! serien och efter bara en vecka ser jag märkbar förändring, mineralpudret är det bästa jag haft, den täcker jättefint! I tillägg älskar jag Fruitful Night nattkrämen och body comfort bodylotion, dem luktar helt himmelskt!

Jag har gått över till GP-serien till allt jag behöver, och det kommer jag fortsätta med! Så tusen tack för en jättebra hudvårdsserie!!" Julie via e-mail, Norge

Se ´Oy serien´

 

Oy! Shampoo & Shower

 

"Älskar, älskar, älskar! Det skummar fantastiskt som shampo, doftar underbart och det är inte nödvändigt  att  fylla upp badrums skåpet med olika sorters shampo och samtidigt är det också väldigt miljövänligt." 

Se Oy! Shampoo & Shower

Oy! Rengör & Moisturizer

"Jag älskar Cleanse & Moisturizer eftersom den tog bort alla mina orenheter nästan omedelbart! Den doftar underbart också!" A.L., ålder 13

Se Oy! Rengör & Moisturizer

Oy! Face the Sun SPF15

 "Jag er så nöjd med hur effektiv denna produkt är. Den ger en effektiv, djup och naturlig solbränna!  Den innehåller även SPF för att skydda mitt ansikte varje dag från skadliga UV-strålar. Jag älskar den!" 

Se Oy! Face the Sun SPF15

Self Tan Lotion 

"Jag har precis köpt Green Peoples ”SELF TAN LOTION”. Det är absolut en av de bästa produkterna jag någonsin har använt.
För det första därför att det är fullt med nyttiga ingredienser som är naturligt vänliga mot huden och miljön. För det andra är färgen perfekt och utan spår av den obehagliga lukten man får från andra produkter. Denna produkt borde vinna ett pris!"
Många tack, Anna M.

"Bara ett kort e-mail för att säga hur tokig jag är i er self tan. Jag har använt många olika produkter genom åren och enligt min mening är denna produkt den bästa! Lätt att använda, doftar härligt, ger en fantastisk färg och ekologisk och utan syntetiska kemikalier på köpet. Vad mer kan man begära? " L. C. via e-mail 

Se Self Tan Lotion

Sensuous Body Butter

Kära Green People, 
 
"Den bästa produkten är er Ekologiska Spa Sensuous Body Butter.
Den har bidragit till att minska mina ”ormskinns-liknande” utslag på benen. Jag använder Body Butter dagligen på det området, men också på hälarna på natten och på händerna. Det får benen att se glansiga ut och gör mina händer och fötter mjuka - och som ett extra plus är lukten i sovrummet underbar. En praktfull och lyxig upplevelse som smälter i händerna."
S. Holt

Se ´Sensuous Body Butter´

Solvård

"Vi har nu använt era solprodukter på vår sommersemester i Turkiet med största tillfredsställelse!"
Dorthe via e-mail

"Jag skriver bara för att berätta hur fantastiska era solprodukter är! Jag har precis kommit tillbaka från en vecka i Spanien och jag har den bästa färgen jag någonsin haft - jag är ljushårig och har känslig, ljus hy – och jag brände mig inte en endaste gång. Er solkräm SPF15 med färgaccelerator är fantastisk. Jag rekommenderar denna till alla men speciellt till dem som har svårt att bli bruna. Ett stort tack! " Alex, London, UK

Se solvårdsprodukter

 

 No Scent Sun Lotion SPF 25

 

"Denna känns mera som en hudvårdsprodukt – väldigt lätt att smörja in, närande och doftar väldigt gott. Två veckor i den starka afrikanska solen och inte alls solbränd. Fyra veckor efter hemkomsten har jag  fortfarande den bruna färgen kvar  (använder fortfarande green People`s After Sun hela tiden och den känns underbar)."

Se No Scent Sun Lotion SPF 25

 

After Sun Lotion

 

"Jag vill verkligen rekommendera era produkter – er after sun kräm är super och kan användas av alla - också av dem som inte brukar använda ekologiska produkter." T. W. via Email 

Se After Sun Lotion

Vitamin Shampoo och Conditioner

Hej, jag vill bara säga att jag är imponerad över era produkter.
Jag köpte Intensive Repair Shampoo och balsam och dem är fantastiska.
Dem gör håret mjukt och så varar dem så länge. Dessutom är jag tacksam över att veta att dem är utan giftiga kemikalier och syntetiska ämnen. Jag tyckte först att era produkter var en aning dyra, men har nu insett hur länge dem varar (upp till 3 gånger så länge som andra märken).
Pengarna är verkligen värda det. Tack, x L. Poos

Se Vitamin Shampoo och Vitamin Conditioner

Vitamin Shampoo

"Jag har börjat använda era produkter, som jag tycker är fantastiska. Med hjälp av Green People Vitamin Shampoo har min psoriasis i hårbotten helt försvunnit. Det är ett mirakel eftersom jag genom åren har prövat allt mellan himmel och jord för att lösa mina hårbottensproblem."
R. R. via e-mail, UK

Se Vitamin Shampoo